Renault- Nissan elektrikli araç atağı.

admin yazdı, Ekonomi kategorisinde,Etiket: ,


0

Renault Nissan Renault  Nissan elektrikli araç atağı.

Renault ve Nissan Türkiy’de elektirkli araç için altyapı çalışmalarını başlatmak amacıyla 4 milyar auroluk anlaşma imzaladı.

ANKARA – Renault Euromed Bölgesi Başkanı Chauvet toplantıda yaptığı açıklamada bu sekterün zamanla büyüyeceğini.Küresel ısınmanın da sonucu olarak 2020 yılında piyasadaki araçların%20 elektrikli araç olacağını değindi.

Sektörde pay sahibi olabilmek için Nissan ve Renault 4 milyar Auoro gibi iyi bit mebla ile alt yapı çalışmalarını başlattı.Sık sık televizyonlarda da bu tarz arabaları sık görür olduk anlaşılan şu ki araba firmaları ağır ağır bu sektörde boy göstermeye başlayacak.Bunun öncüsüde 4 milyarlık bir yatarımla kendini gösterdi.

Bir önceki yazımız olan DLE Görünümlü wordpress GangSky Türkçe Ücretsiz Tema başlıklı makalemizde mavi ağırlıklı wp tema, portal görünümlü tema ve wordpress tema hakkında bilgiler verilmektedir.

Benzer Yazılar

Yorum yapın

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif